• PARK by Frisør Uniq

 • PARK by Frisør Uniq er en lille lokal frisørsalon i centrum af Køge.

  Vi gør en dyd ud af at gøre vores mange kunder super glade og tilfredse - så derfor lytter vi til vores kunders ønsker, og forsøger på bedste vis at leve op til deres forventninger. Vi skaber looks med teknisk og ubesværet præcision. Moderne eller klassiske looks, som bevarer den naturlige bevægelighed og som er nemme at sætte hver dag.

  Park by Frisør Uniq har mange faste kunder, og selvom vi er meget lokale, så har vi også kunder der kommer langvejs fra. Med årene lærer vi vores kunder godt at kende - og det gør det altid til en særlig personlig og god oplevelse for både vores kunder og os. Vi gør meget ud af hele tiden at forbedre os, så derfor evaluerer vi altid sammen med vores kunder om deres sidste klipning eller farvning - hvad var godt?, hvad var mindre godt? - hvordan kan vi gøre det bedre?

  Fornyelse og det at følge med tiden og udviklingen er meget vigtigt for os, så derfor går vi løbende på frisørmesser og på efteruddannelse for at lære om nye teknikker og udstyr, mode, produkter m.m.

  Vi tilbyder en lang række plejeprodukter fra førende mærker. Ønsker du at vide mere om de enkelte produkter, står vores personale altid til rådighed med vejledning og gode råd til, hvordan du behandler dit hår på den bedst mulige måde. Kan du ikke finde det du søger her, så spørg i butikken, og vores personale sørger for, at du får det eller de produkter, der lige matcher dine behov.


  Vi glæder os til at byde dig velkommen!