• Ingridien

 • Ingridien

  Ingridien er en dansk produceret hår produktserie fra Hair Team Company. Ingridien serien fokuserer på de enkelte ingredienser og deres egenskaber - deraf navnet.

  Manden bag Hair Team Company ApS er Jan Plaugborg Eskildsen fra Århus. Han har en fortid som frisør, og har været i frisørbranchen i mange år. Det var hans egne oplevelser, der fostrede tanken om en produktserie uden skadelige stoffer.

  Hair Teams vision er at sikre et professionelt produktvalg til mennesker og dyr uden ”stads, skidt og skrammel”, så du, dine kæledyr og alle andre mennesker, nu og i fremtiden, ikke bliver påvirket af uheldige stoffer, der kan give dig, dine kæledyr, dine børn og familie livsvarige, helbredsmæssige skader og sygdomme.

  Med deres kompetencer, faglige erfaring, faglige netværkssparring og meget store engagement, skaber de intelligente produkter, der er troværdige og som kan præstere. Bæredygtighed skal indarbejdes på emballageområdet og på selve produkterne i forhold til miljøet.

  Idégrundlaget var at lave plejeprodukter til dyr, til frisører og deres kunder. Produkterne skulle svanemærkes, så dyrevenner, frisører og forbrugere havde nemmere ved at vælge i den gigantiske jungle af produkter og udsagn samt smarte sælgeres underlødige forsøg på at gøre netop deres produkter til de mest ”rene”, ”grønneste” eller de mest unikke i hele verden! Deres mål var, at Svanemærket skulle være den bærende dokumentation for, at produkterne ikke ville have nogen uheldige påvirkninger på hverken mennesker eller dyr, og at miljøbelastningen skulle være mindst mulig - Dvs. Ingen stads, skidt og skrammel! De fire målsætninger, der blev stillet op var:

  • Produkterne skal præstere (dvs. de skal kunne det, de lover og virke efter hensigten!).
  • Produkterne skal kunne svanemærkes.
  • Tænk/indarbejd bæredygtighed på emballageområdet og på selve produktet i forhold til miljøet.
  • Produkterne skal indeholde så mange certificerede økologiske råvarer som overhovedet muligt, uden at gå på kompromis med effekten af produkterne.

  Som noget nyt kan du købe dine Ingridiens hjemmefra og få dem sendt hjem til dig direkte.

   

  Kilde: Ingridien.dk