• Produkter

 • Hos Frisør Uniq tilbyder vi mange forskellige produkter. Vores professionelle hårplejeprodukter kombinerer klipning, farvning, pleje og finish.

  Vil du gerne vide mere om de enkelte produkter, står vores personale altid til rådighed med vejledning og gode råd til, hvordan du behandler dit hår på den bedst mulige måde.

  Kan du ikke finde, hvad du søger her, så spørg i salonen, og vi sørger for, at du får et produkt, der matcher dine behov.

   

 • Ingridien

  Ingridien er en dansk produceret hår produktserie fra Hair Team Company. Ingridien serien fokuserer på de enkelte ingredienser og deres egenskaber - deraf navnet. Manden bag Hair Team Company ApS er Jan Plaugborg Eskildsen fra Århus. Han har en fortid som frisør, og har [...]

  Læs mere

  Poul Mitchell

  En luksus hårpleje serie, men det er mere end det. Det er en holdning til naturen. Produkterne består nemlig af naturlige vandopløselige ingredienser. Fra produktion til dit hår er der aktivt gjort en indsats for at beskytte miljøet til fordel for næste generationer. Dagligt salg af Paul [...]

  Læs mere