• Poul Mitchell

 • Poul Mitchell

  En luksus hårpleje serie, men det er mere end det. Det er en holdning til naturen.

  Produkterne består nemlig af naturlige vandopløselige ingredienser. Fra produktion til dit hår er der aktivt gjort en indsats for at beskytte miljøet til fordel for næste generationer. Dagligt salg af Paul Mitchell produkter bidrager til at gøre denne verden til et smukkere sted, og bevare vores naturlige ressourcer, beskytte vores dyr og sikre rettighederne for alle mennesker. 

  Poul Mitchell har en lang række produkter til alle hårtyper, og mange af dem forhandler vi. 

 • Inspiration fra Poul Mitchell

 • Poul Mitchell i praksis

  Poul Mitchell har en stor produktserie og selvom vi gerne vil fortælle dig mere om, hvordan man kan bruge produkterne i praksis, så er det så afhængig af selve produktet og den enkelte kundes hårtype, at det vil være lidt af en udfordring at komme rundt om alt.

  Derimod vil vi meget gerne vejlede dig og give dig en personlig introduktion af brugen af de produkter, der netop vil passe til dig og din hårtype, når du besøger os i forretningen. Så kig endelig ind til os, og vi hjælper dig gerne - eller vi kan vejlede dig næste gang du bestiller en tid til en behandling hos os.

  Læs mere om Poul Mitchell